Kamis, 17 April 2014

FREEDOM :)

YEHETTTTT!
Well, it's not a "real" freedom. 

Finally! Finals for SHS is done! HUAHAHA



HAPPINESS EVERYWHERE~

Sebelum UN




Sesudah UN



Nggak ada bedanya.... wkwk

YANG PENTING BEBASSSS DARI BELAJARRRR!!!!!
Hm nggak juga sih... masih ada intensif buat SBMPTN.
TAPI YAUDAHLAH YA ITU MASIH DUA MINGGU LAGI!! J


Huhuhu, next month gue 18 tahun....
Perasaan kemaren baruu aja ngepost sixteen going on seventeen -_-
Sekarang udah mau 18 tahun aja.

Banyak banget perubahan di umur 17 tahun.
Yang namanya bahagia, terus langsung sedih yang -the real broken heart- sampe ke ulu hati ;(
Well, I already forgive them. Dunno who's really at fault hahaha. I can't even tell..

By the way, I got KTP and driving license for both A and C hohoho~

Back to the first topic.. haha.
Sampe H-1 UN aja… mau materi pelajaran apapun, tetep rasanya belum siap.
Tapi yaudahlah ya, udah lewat juga. Mau nyesel juga nggak berguna hahaha.

After the last final subject, which is physics –the most scary subject for me, at least- kita ngumpul dulu di lapangan buat pengumuman blablabla dan YEAYYYYY officially get a whole month of holiday! Yihiiii ^^

Seperti yang sudah direncanakan, jauh-jauh hari sebelum UN, semua sudah merencakan apa yang harus dilakukan, anak-anak cewek kelas IPA langsung jalan-jalan! Yeaayy, well, for the first time ._.

Begitu sampai mall, kita langsung makan di Mujigae, Korean Restaurant di Mall Kelapa Gading. Recommended banget buat yang suka nyobain masakan kuliner! Terutama buat tteokbokki, wuaahhh! Harus banget nyobain! Barbeque-nya juga enak, tapi hati-hati ya masaknya! J


 recomended!!!!!




pake tongsis biar gaul

After fill our empty stomach, we watched Captain America 2. And it’s IMAX! Wuhuw, well that’s my first time ;p
WOAH, the theater is huge! I know if the theater is huge enough, but NOT THAT HUGE.
^^

It’s also my first time to watch Captain America. I watched the second series even though I didn’t watch the first yet. NGGAK SABAR BUAT NONTON YANG PERTAMA HAHAHA.
At first…I DON’T EVEN KNOW WHO IS CHRIS EVANS ;(


But after I watched it yesterday, when he was appeared in the very first scene, my mouth goes “wow” -_-
HE’S JUST…..HANDSOME J hihihi I like handsome guys. Every girl do. ^~

Selesai nonton, kita langsung ke fashion hub, jalan-jalan, looking for cute things and I bought a tee for my lil brother. Luckily it fits him hohoho ~

That day went just like that, I’m happy. It’s like all of my burden for finals is gone. Happy for the relieved feels. Happy for went out with the girls. Happy with the good situation. The atmosphere even good. I’m happy with everything.


Biasanya, selalu ada perpisahan buat setiap pertemuan. We met 3 years ago, with blue-white uniform and not knowing each other yet. Not knowing what will happen for 2014. I didn’t even imagine this time back then. For being separated with them. Cuma mikir, yaudahlah ya, jalanin dulu aja yang ada.


Kalau dipikir-pikir, 3 tahun adalah waktu yang lama, tapi juga singkat. Banyak orang yang bilang, SMA itu masa yang paling indah. Masanya main, masanya pacaran. Weks. Bohong.
Or am I just didn’t get that moment?
Until this time being, I don’t know the fluttering heart of dating..yet.



SMA itu….masanya belajar. Iya, dibandingkan SMP. SMP itu bener-bener waktunya main. Nggak mikirin juga mau apa kedepannya. Berlama-lama disekolah, lebih suka ekskul disbanding sekolah…hahaha.


SMA? Mau pulang aja rasanya. Capek banget. Belum lagi harus menempuh satu jam ke rumah



Apalagi ya?

There’s one of quotes from one of my favorite drama, Playful Kiss, “Ha-Ni, make your life interesting. Interesting. Make your life happy, so others can be happy too.”



I’m gonna make my life interesting. Well, I thought it was pretty interesting. For up and down feels. For the unexpected situation. For the smile and tears. Hahaha, I write this entry at night. Well, maybe it got emotional enough, hihi~

There’s only two more months for me to be with him. Not really ‘be’ with him. I just seeing him from far. And not gonna tell anything. It’s not because I don’t like him anymore, there’s still some feeling left, and I’m not gonna put an effort to forget him anymore. It just makes me hurt ;( So I will go with this until it’s really gone. I will just enjoy the time left and be satisfied.

They said he knows. I believe he knows.

So?

Nothing happened.

Hohoho, I think I went a little too far for this unexpected curhat ._.
Gonna updates for this blog during this looonggggggg holiday !! :)

Thank you for reading ^^



Tidak ada komentar:

Posting Komentar